Quit your job, buy a ticket, get a tan, fall in love, never return.

God kväll folks!

Som sagt var jag och kollade in Mickes lägenhet, stökig som satan haha men jävligt najs. Längtar så tills vi ska flytta, så bli så skönt med eget place! Med min favorit också <3

Träffade Krille en snabb runda efter mötet och hans hund. Jag lovar att jag inte skojar när jag säger att dem har döpt sin hund till SAM! FATTAR NI!? SAM! På en hund hahahaha, trodde jag skulle avlida asså! haha kan inte sluta skratta.

Som ni säkert märker så är jag på mycket bättre humör nu. Imorse var helt sjukt, kokade! Löst sig med skolan iallafall så det är riktigt skönt.

Bara pratat med baby och umgåtts lite med Frida ikväll. Atm ligger jag under täcket och myser med mig själv i min underbart sköna säng (vad alla än säger så är den guld värd haah!).

Goood vad jag vill åka utomlands asså, och aldrig mer komma tillbaka! Sååå sugen! Funderar på att lägga fram förslaget och se vad min käre vän säger lalala :)

Btw så är jag SÅ glad att jag bestämde mig för att inte dricka idag. Ska bli så najs att vakna upp imorgon och må toppen! Hoppas alla ni andra mår piss!

Sleep thigt!
/ Sassi


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0