Aldrig igen

Var ute igår, aldrig mer säger jag bara, ALDRIG!

Kom hem nu Andreas, för fan :( jag saknar dig snart till döds!


BlA bla bla

Tänkte skriva ngt men orkar faktiskt inte så.. Haha. Hejdå


Rise and shine folks!

Igår passade jag Elin, tvingades försöka stå på händer, hjula osv.. det var fruktansvärt! haha, men jag älskar henne SÅ :)

Sen promenerade jag upp till Frida, en runda hem till Joel och diska -.- haha, sen gick vi hem till Danne och grillade ngn timme sen drog vi alla till brasan och satt där och mös :) så glad att jag lärt känna dessa underbara människor <3 kärlek till er!

Nu sitter jag och myser lite med mamma och syster, ska snart in i duschen och fixa mig. Ska till skolan och på möte vid halv 4, sen hem till Elin och passa henne ngn halvtimme sen får vi se vad som händer :) blir nog bara till att plugga och träna miihi.

Ha en bra tisdag alla!

PUSSS!

Jenny & Elin

Yo!

Vaknade för ngn timme sedan, suttit och myst lite med mamma. Tänkte hoppa i badet nu (eler gå, för man kan ju inte hoppa säger Andy, daah!).

Kl 12.45 kmr Jenny och hämtar mig så ska vi åka till skolan och hämta Elin sen ska hon och jag mysa hemma hos dem medans Jenny fixar sitt hår osv :)

Ja, that's all.


Arga Andy -.-

Nehe så blev det icke. Nyss cyklat i 20 min, får ju börja sakta men säkert nu när man blivit så jävla lat. Men som sagt, bättre än inget :)

Ja, det fick ju knAppt att prata med Andreas i alla fall, jävla cp. Aaaarg!

Ska bara glo tv nu sen övningsköra med pappa :)

Pusss!


Vilodagen

Igår var vi ute och softade sen drog vi (eller rättare sagt sprang) hem till Danne och chillade där ett tag sen promenerade jag, Frida och Joel hemåt.

Vaknade för någon timme sen. Ligger i badet nu :) får se vad jag ska göra idag, men det blir inget stort.. Helt död. Blir väl ligga och prata med Andreas hela dagen..

Nu ska jag tvätta håret!

Trevlig söndag alla!


Ensamt

Igår var vi ute och softade. Tände brasa och hade det riktigt mysigt :) tack alla! Jag behövde det!

Pratade nyss med Andreas. Helt sjukt hur man kan sakna någon så mycket. Sist jag saknade någon såhär mycket var när mamma var i ahfganistan.. Riktigt jobbigt är det. Jag saknar min bästa vän och jag vill ha hem honom NU!!

Ligger bara i sängen och kollar tv. Inte ork till något annat. Ska väl ta mig några tramp på cykeln sen om jag orkar annars bara vara hemma idag. Får ju inte dricka :p haah.


Hej sol!

God kväll.

Gick ut och träffade Frida, Joel, Danne etc och bara softade ett tag.

BB nu sen sova.
God natt!


Saknad

Hej.

I morse var jag på möte, gick väl sådär tyckte jag. Känner mig helt deprimerad, gjort det sen jag kom hem. Blev dock lite gladare när Andreas ringde men det släppte snabbt efter att vi lagt på. Saknar honom så mycket så det är obeskrivligt. Jag vill bara att han ska komma hem nu så vi kan hitta på massa bus, precis som vanligt. Menmen, snart så! <3

Nyss städat lite, sjukt uttråkad. Ligger bara i sängen och petar på telefonen hela tiden..

Äh, får väl ta tag i mig själv och plugga lite teori eller något.

Btw så klarade jag provet. Tummen upp för mig! Yey!


Elin & cassie

Hejhopp.

Somnade nästan direkt igår, riktigt skönt.

Har cassie här idag så jag började dagen med lurarna i öronen och en promenad med henne. Ska hämta Elin på skolan kl 13 så får vi se vad vi hittar på :)

Uppdaterar väl ikväll.
Ha en bra onsdag allihopa!


Karlslundsbadet

Heeej.

Var på skolan och gjorde mitt muntliga prov innan. Skulle få svar på vad jag fick för betyg efter 20 min, nu har det gått över 12 h, snear på den jävla skolan asså! Men det kändes bra så jag håller vänstra tummen!

Vid 11tiden kom Jenny med Elin och hennes kompis så åkte vi och bada i landskrona. Det var riktigt roligt, dog nästan av skratt hela tiden. Jag och Jenny skulle försöka ta oss ur den runningen med ström flera gånger men det var omöjligt. Dock klarAde barnen det haha.

Har bara tagit det lugnt idag, sov knappt något inatt. Frida var här nyss och snackade lite skit och spelade kort.

Har precis kollat klart BB, ska försöka sova så tidigt som möjligt. Ska upp tidigt imorgon.

Sleep tight!


Älskade iPhone tillbaka!

Heeeej!

Äntligen fått tillbaka min telefon, som jag saknat den. Fått gå rundor med min 180krs telefon i flera månader, ah! Trodde jag skulle dö! Menmen, it's back!

Bara tagit det lugnt idag. Har pluggat, varit på möte, softat lite med Frida och Joel.

Lade mig nyss i sängen, kollar sons of anarchy sen blir det BB sen nanna. Ska upp tidigt, prov 8.15 jadå, klarar jag!

Sov gott!


nykter helg, suuupernajs!

miihi, hej!

igår drack jag inte en droppe alkohol. satt och kollade massa gamla foton med min bror, höll på att dö av skratt haa så jävla roligt.

och ja, idag blir det inte en droppe iheller. inte det minsta sugen. dessutom är alla såna loosers så det finns inte, orkar inte haa!

har bara varit ute och träffat frida&joel ett tag sen bara slappat.

nyss snackat klart med andreas så nu ska jag ner och mysa lite med mammi <3



2012-04-04

Don't like me? Cool, I don't wake up every day to impress you!


Saknar min bästis!



Haha du var så söt när du var liten, älskar och saknar dig så!

Shakespear

God kväll!

Igår gick jag ut med mig själv och jag lovar, jag hade den bästa utgången ever! Träffade Michel och Lina, och Micke herregud! Som jag inte sett på säkert 6 år, riktigt roligt! Helt awesome var det. Träffade även Lina N, saknat henne så miihi. <3 BIG LOVE! Sen ringde jag Huset så körde han mig hem och hängde med mig hem ett tag. Kollade på tv i kanske 10 min sen somnade jag HAHAHA, snyggt!

Idag har jag bara chillat. Dock pluggat lite, duktig tjaj! :D Och kört lite med pappa. Nu ligger jag och kollar BB sen blir det tidigt i säng.

Trevlig söndag!
/ Sassi

RSS 2.0